August 17th - 18th

August 17th - 18th

True entrepreneur is a doer, not a dreamer.

About the event.


An entrepreneurial hackathon organised by IIIT-Delhi, with an aim to catalyze the encounter of vivid talents and stir up the venturesomeness in the minds of the aspiring enthusiasts to promote the culture of technical startups.



Promoting Diversity.


With this edition of LaunchIIITD, we aim to encourage diversity in tech. We will give direct entry to any team having 50% or more female members.

A group of cool hackers!

How it works.


Introductions

Matchmaking

Decision Thinking Session

Mentoring

Hack

Feedback Session

Pitch the product

Results

Principle Woolf trying some cool VR hack at QHacks 2017!

Judges and Mentors

To be annonced!

Schedule

Time Duration Event Location
4:00 pm 1.25h Registration Reg Desk
5:30pm 0.5h Event Introduction Seminar Block(2nd Floor)
6:00pm 1.25h Keynote + Mentor Introduction + Problem Statement Released Seminar Block(2nd Floor)
7:15pm 0.5h Team Formation Seminar Block(2nd Floor)
8:00pm Deadline for Team Formation + Ideathon Starts Seminar Block(2nd Floor)
8:30pm 2h Dinner TBA
9:00pm 3h Meeting With Mentors Seminar Block(2nd Floor)
Time Duration Event Location
12:00am 9h Hack Continues Seminar Block(2nd Floor)
9:00am 2h Mini Pitch TBA
11:00am 1h Break + Releasing Final Pitch Teams N/A
12:00pm 2.5h Final Pitch TBA
3:00pm N/A Winners Announced N/A

Ours Partners


Frequently Asked Questions

All school and college students are allowed. Just make sure that you get a valid student ID.
LaunchIIITD costs nothing. Registering and attending is free, and you get free food, prizes, swag and a great learning experience.
Bring your valid student ID, laptop, phones, charger, wires, camera, etc. (we will be providing internet, mattresses, food and coffee).
Our event will be held on August 17th to 18th as a 24 hour overnight event. It will take place inside IIIT Delhi.
You'll have time to find a team when you arrive. If you already have a team, just list your teammates when you register.
We will make special arrangements in case you arrive a day before the event. Just shoot an email to one of the organizers.
We're working with some awesome companies to give out tons of prizes.

Meet Our Team

Registrations Open!

For updates and latest announcments visit our facebook page!

Facebook Event Page Register Here
Made with by Avi Garg